Lattialaudat

AURE Lattialautojen perinteet yltävät 70-luvulle. Jatkuva tuotekehitys on pitänyt huolen että tuote on laadukas pinnan laadun ja asennettavuuden suhteen.

Päätyponttauksen ansiosta hukkaprosentti on pieni. Mikroviisteet päätyponteissa helpottavat asennusta ja luovat viimeistellyn lopputuloksen.

Osmo Color öljyvahat  tarjoavat luonnonmukaisen pintakäsittelyn puulle.  Vaihtoehtona UV-maalattu pintakäsittely. Tämä yhdessä vakioitujen tuotantomenetelmien kanssa mahdollistaa viimeistellyn lattiapinnan.

Tuotteiden sävyt saattavat poiketa toisistaan valmistuserien kesken sekä sävyt näytöllä aitoon tuotteeseen verrattuna. Mallipalaa voi tiedustella myynti@aureskoski.fi tai jälleenmyyjältä tarvittaessa.

Öljyttyjen lattioiden hoito-ohje: https://www.osmocolor.com/puunhoito/oljysaippua

 

UV-maalattu lattia

Harjattu pinta josta on pehmeä kovapuu poistettu, jolloin kulutuskestävyys ja liukastumisvaarat pienenevät. Kulutusta kestävämpi ja helppohoitoisempi. Lattiat eivät kellastu UV-säteilyn vaikutuksesta niin voimakkaasti kuin muilla lakkatyypeillä käsitellyt lattiat. Käyttö DIN EN 14354 mukaisesti. Käyttöluokka 21 kodin tilat.

Peittomaalatut lattia esite: Aureskoski Aure Askel peittomaalattu lattia

Peittomaalattu tumma harmaa (grafiitti), vaalean harmaa ja valkoinen sävy.