HUNTER-kuivike on nyt KUTTER-kuivike

KUTTER-kuivike on valmistettu kotimaisista höylälastuista. Pölypitoisuus verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin on hyvin pieni kaksinkertaisen pölynpoiston vuoksi. Itiöpitoisuus on alhainen, koska raaka-aine käsitellään kuivana ja lastut eivät pääse kastumaan missään tuotannon vaiheessa. Pakkaus on ilmatiivis, joten itiöpitoisuus pysyy alhaisena. Tuote soveltuu kaikille kuiviketta tarvitseville eläimille !

KUTTER on PÖLYTÖN ja PUHDAS kuivike.

Suomen ilmastosta johtuen hevoset viettävät paljon aikaa sisätiloissa, tallissa. Tämän vuoksi sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus hevosen hyvinvoinnille. Tutkimustulosten mukaan hengitystiesairaudet ovat merkittävä hevosten terveydellinen ongelma Suomessa. Talliolosuhteiden lisäksi kylmässä ilmassa harjoittelu ja kilpaileminen altistavat hevosten herkkää hengityselimistöä entisestään.

Valitettavan usein talli-ilman epäpuhtaudet, kuten pölyhiukkaset, homeitiöt, virukset, bakteerit ja sienet ovat peräisin kuivikkeista.

Valitsemalla KUTTER-kuivikkeen voit vaikuttaa sisäilman laatuun ja parannat hevosesi hyvinvointia!

KUTTER on RIITTOISA ja IMUKYKYINEN kuivike.

Tyhjiöpakkauksen ansiosta paaliin mahtuu hyvin paljon lastuja. Kun pakkaus avataan, saat sisällön laajentuessa katettua saman painoisella lastumäärällä paljon suuremman alueen kuin vastaavalla irtotuotteella ! Etkä maksa ilmasta.

Kuivien lastujen imukyky on erinomainen. KUTTER-pussissa on vain imeviä lastuja, koska pienpartikkelit ovat poistettu tuotantoprosessin aikana.

PAKKAUS:

Paalin paino 20 kg, korkeus 29 cm, leveys 39,5 cm ja pituus 79 cm.

Paalit ovat vesitiiviitä.

Toimitus lavoittain. Lavassa 48 paalia (noin 10 m3).

Säilytys: hyvän muovisuojauksen ansioista lavat voidaan varastoida ulkona ympäri vuoden.

Myynti:

Eero Kallio, puh. 050 468 2817
etunimi.sukunimi@aureskoski.fi